[Ossm-members] Re: Nesuden Milioner

Игор Петрески igor at pcinfo.com.mk
Fri May 28 07:51:59 UTC 2004


Дамјан напиша:
> Организацијата Слободен Софтвер Македонија бара спонзор за вкупно 500-1000 
> CD-а. 
Ненам дали гледавте вчера милионер, ама нашиот Владо од Кочани собра 
50.000 (како не знаеше бе дека се 6! а толку навива за тебе!). Ај ваљда 
сеа ќе даде 50-тина ЦД-а?

Игор.
More information about the Ossm-members mailing list