[Ossm-members] Re: Nesuden Milioner

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri May 28 18:07:14 UTC 2004


>
>

> До:
> ossm-members at hedona.on.net.mk
>
>
> Дамјан напиша:
>
>> Организацијата Слободен Софтвер Македонија бара спонзор за вкупно 
>> 500-1000 CD-а. 
>
> Ненам дали гледавте вчера милионер, ама нашиот Владо од Кочани собра 
> 50.000 (како не знаеше бе дека се 6! а толку навива за тебе!). Ај 
> ваљда сеа ќе даде 50-тина ЦД-а?
>
> Игор.

А ти па божем знаеше :-) За ЦД-а ќе дадам коа ќе ми ги дадат парите, 
после две недели. И ти ќе го пратиш ли тој фајл за Гимп или да го 
преведам јас, оти ми игнорираш писмата?! :-(
More information about the Ossm-members mailing list