[Ossm-members] Re: Nesuden Milioner

Игор Петрески igor at pcinfo.com.mk
Fri May 28 12:27:58 UTC 2004


Vladimir Stefanov напиша:


> 
> А ти па божем знаеше :-) За ЦД-а ќе дадам коа ќе ми ги дадат парите, 
> после две недели. И ти ќе го пратиш ли тој фајл за Гимп или да го 
> преведам јас, оти ми игнорираш писмата?! :-(
Абе тоа ти е коцка да ја ебам, само малку деформирана (искосена)!
Уште 10-15% ми остана.

Игор.More information about the Ossm-members mailing list