[Ossm-members] Re: Ossm-members Digest, Vol 8, Issue 26

Vladimir Stefanov vladoboss at mt.net.mk
Fri May 28 18:10:40 UTC 2004


>
>Vladimir Stefanov напиша: 
>
>  
>
>>Да не знае некој каде и на кој да му ги пратам преводите на GIMP 2.0
>>кога ќе бидат готови? 
>>    
>>
>
>А ги следиш ли оние правилата што ги направивме за преведување?
>  
>
Кои правила? Од КДЕ преводот ли? Нормално.

>  
>
>>Ohridska 35, 2300 Kocani
>>    
>>
>
>Да не има и Кочанска во Охрид? :)
>
>  
>
За Охрид не знам, ама у Битола има, и тоа славна, таму живее оној 
расколникот, како се викашее.... :-)More information about the Ossm-members mailing list