[Ossm-members] Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Иван Димитров ivandimitrov at on.net.mk
Mon May 31 22:26:24 UTC 2004


> Денеска (понеделник), во 19:00, кај споменикот на Мајка Тереза (карши
> кината Вардар, Култура...).
> Треба да дојдете за да ја поделиме работата. Има доста дискови за
> режење, а малце време.

јас сега го прочитав мејлот => не се појавив во договореното време...ако има
уште цд-а или ако некој неможе да постигне со режење пишете ми и да се
договориме да земам некое цд да режнам...

iko
More information about the Ossm-members mailing list