[Ossm-members] Rezhenje CDa [ I T N O ! ! ! ]

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Mon May 31 15:07:37 UTC 2004


Ivan Stojmirov wrote:

> Момци и девојки,
> The time has come.
>
> Треба да се режат CD-ата за кои зборувавме во неколку предходни тредови.
>
> Сите што се пријавија до сега, а и оние што заборавиле да се пријават 
> а сакаат да помогнат:
>
> Денеска (понеделник), во 19:00, кај споменикот на Мајка Тереза (карши 
> кината Вардар, Култура...).
> Треба да дојдете за да ја поделиме работата. Има доста дискови за 
> режење, а малце време.
>
>
Дали Lugola ќе добие парче од тортата? Дали ќе добиеме дискови за и ние 
во Битола да делиме Слободен Софтвер? така подобро би се раширила 
иницијативата...нели?

> Слобода или Смрт!
>
И двете !
More information about the Ossm-members mailing list