[Ossm-members] Re: Prevod + Malinko

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Mon Nov 1 14:52:40 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Jovan Kostovski wrote:
>
>> Sto stana so wiki-to za malinko? Se napravi takvo ili...
>> Ako go ima ve molam nekoj neka prati link  
>>
>
> Одамна се напраи: 
> http://www.slobodensoftver.org.mk/whitepaper/index.php/malinko
>
> НЕ правиме ништо без простор, ако не брка некој работа за тоа 
> најверојатно не ни праиме ништо.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
> http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>
>
Јас за таква работа начелно зборев со ММ колеџ и со Фон (не конкретно за 
малинко, него за дозвола нешто такво да направиме во иднина таму) и они 
рекоа дека не би било никаков проблем. Така да ако немате подобра идеа 
за простор кажете да свртам телефони и да зафатиме некоја поголема 
предавална. Само кажете точен датум, колку луѓе се очекуваат и колку 
време би траело.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 329 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20041101/8ef34f54/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list