[Ossm-members] Prevod: domain, mailing lista(2)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 1 18:38:55 UTC 2004


1. Никој нема идеја како да се преведе mailing list? 
На slobodensoftver.org.mk почна веќе да ми боде очи што седи така.

2. Domain Уфо ми кажа дека се преведувало во КДЕ, Гноме како Домен. Што
му фали т.е. зашто не се преведува "одредница"? 

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list