[Ossm-members] Re: Prevod + Malinko

Darko Nikolovski darkon at npk.com.mk
Tue Nov 2 07:18:13 UTC 2004


Arangel Angov wrote:

> Darko Nikolovski wrote:
>
>> Jас за таква работа начелно зборев со ММ колеџ и со Фон (не конкретно 
>> за малинко, него за дозвола нешто такво да направиме во иднина таму) 
>> и они рекоа дека не би било никаков проблем. Така да ако немате 
>> подобра идеа за простор кажете да свртам телефони и да зафатиме 
>> некоја поголема предавална. Само кажете точен датум, колку луѓе се 
>> очекуваат и колку време би траело.
>
>
>
> Ако си стварно спремен да ја бркаш оваа работа, прашај кога е 
> најповолен момент после нова година, ние секако ќе имаме време да ги 
> завршиме сите потребни работи во рок од 2-3 месеца ако знаеме дека 
> веќе има простор.
>
> Луѓе не знам. Најдобро би било нешто ко анфитеатар ако има, мали 
> училници се лоша идеја. Нешто сала за физичко или нешто поголемо 
> одовара највеќе.
>
До петок ќе знаеш точно што сум направил.
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: darkon.vcf
Type: text/x-vcard
Size: 329 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20041102/6aade520/attachment.vcf>


More information about the Ossm-members mailing list