[Ossm-members] Re: Prevod: domain, mailing lista(2)

Ivan Stojmirov stojmir at linux.net.mk
Tue Nov 2 13:36:56 UTC 2004


Arangel Angov wrote:
> И да не тапацираме тука стојмир денес треба да отвори мејлинг листа за 
> локализација па таму ќе се селат овие муабети.

With all due respect...

Вие може да не тапацирате и без јас да отворам нова листа.

Веќе има 3 листи кои се наменети за локализација. Не гледам причина 
зошто не би ги искористиле тие за преселба на овие муабети. И така 
стојат празни.


-- 
Your lucky number is 3552664958674928.  Watch for it everywhere.More information about the Ossm-members mailing list