[Ossm-members] Re: Prevod: domain, mailing lista(2)

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Tue Nov 2 13:02:37 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>Домејните покажуваат некаков одредиште -> одредница?
>
>Ама можда сепак и домен е ок збор.
>  
>

Domain е Домен. Не знам колку ќе му значи на некој што знае што е Domain 
ако му кажеш одредница. Уште повеќе па, не знам што ќе му значи на оној 
првпат што гледа или што треба да научи. :0

И да не тапацираме тука стојмир денес треба да отвори мејлинг листа за 
локализација па таму ќе се селат овие муабети.More information about the Ossm-members mailing list