[Ossm-members] Prevod: domain, mailing lista(2)

Игор Поповски igormk at freemail.org.mk
Tue Nov 2 22:01:00 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша:
> 1. Никој нема идеја како да се преведе mailing list? 
> На slobodensoftver.org.mk почна веќе да ми боде очи што седи така.

Па „поштенска листа“, нормално... Ова не би требало да е дискутабилно и 
мислам дека како такво е познато од порано!More information about the Ossm-members mailing list