[Ossm-members] Re: Листа за локализација

novica at bagra.org novica at bagra.org
Wed Nov 3 12:55:05 UTC 2004


> Од сега па натаму, муабети за локализација на 
> gnomk-main.

Епа јас више не учествувам во дискусии за локализација. Кој
кур мора да следам уште една листа? После да не се направи
посебна за граматика и посебна за правопис? Што цело време
нешто се формализира. Што врска има ако тука правиме муабет
за локализација. Како тука богзнае што да се прави муабет,
па тој за локализација делува загадувачки. Глупости.

-- 
Новица
More information about the Ossm-members mailing list