[Ossm-members] Пиратскиот „Виндоус“ и натаму царува во Македонија

novica at bagra.org novica at bagra.org
Tue Nov 9 08:39:48 UTC 2004


> Токму затоа, нестрплив сум да видам што ќе 
> произлезе од сето тоа.

Мене ме интересира што произлегува од непочитувањето на
договорот. Некој да прати линк од законот за облигациони
односи?

-- 
НовицаMore information about the Ossm-members mailing list