[Ossm-members] Пиратскиот „Виндоус“ и натаму царува во Македонија

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Tue Nov 9 08:35:47 UTC 2004


On Mon, 8 Nov 2004 19:25:37 +0200, Anton Zinoviev <zinoviev at debian.org>  
wrote:

> Зашто "Даj Боже да грешам"? ;-)
>
> Jaс сум сигурен дека преведувачите на Windows и поет да им помогне нема
> да измислат по добри преводи на компjутерските термини от преведувачите
> на слободниот софтвер.

Токму затоа, нестрплив сум да видам што ќе произлезе од сето тоа.
More information about the Ossm-members mailing list