[Ossm-members] Пиратскиот „Виндоус“ и натаму царува во Македонија

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Tue Nov 9 12:54:54 UTC 2004


> > Мене ме интересира што произлегува од непочитувањето на
> > договорот. Некој да прати линк од законот за облигациони
> > односи?
>
> 
http://www.finance.gov.mk/mk/zakoni/drugi_zakoni/zakon_za_obligacionite_odnosi.pdf 

нешто е фаличен PDF-ов... некој Jaws PDF creator е користен за да се 
направи... епа изгледа не врши работа.

-- 
дамјан

               I believe the technical term is "Oops!"More information about the Ossm-members mailing list