[Ossm-members] IE Mozilla problem

Vasko Mitanov vaskom at mail.com.mk
Thu Nov 11 18:57:50 UTC 2004


|>Епа добро ти пишува де, експлорер 6ка со дот нет инсталирано :-)
|	Епа и тоа имам инсталирано
|
|>Можеби ако Mozilla ти е дифолт браусер, па се збркал нешто Виндоусот :-)
|	Немам Mozilla инсталиран во компјутер

Тоа што го пишува Mozilla на почеток мислам дека значеше нешто дека е
мозила компатибилен, работа останата од порано кога нетскејп беше
по раширен од IE.
More information about the Ossm-members mailing list