[Ossm-members] Re: Проблеми во Mandrake 10.1

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 15 22:10:37 UTC 2004


На 13 ное 2004 (сабота), KNaum напиша:

> 14,4kb/s) за модемот а после од www.mandrake.co.yu некој пач кој ја 

Имаш директен линк до што треба да се симне? Неможев да најдам јас.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list