Re: [Ossm-members]Проблеми во Mandrake 10.1

KNaum knaum666 at on.net.mk
Mon Nov 15 16:32:36 UTC 2004


> > Здраво
>
> здраво, кога пишуваш нова порака, т.е. започнуваш разговор на нова тема,
не
> притискај "reply", пошто сега твојава порака е вo нишка со други сосема
> не-поврзани пораки.

Ме мрзеше да ја пишувам адресата на меилинг листата :)

> не знам точно како си ги инсталирал драјверите... меѓутоа најверојатно
> проблемот ти е дека драјверите треба да се вчитаат при секое boot-ирање, а
> тоа не си го направил така да биде?

Ги инсталирав исто како и порано (кога имав мдк 9.2) само што овие се понови
за 2.6.8.1 кернелот.
Не би требало да има таква заебанција.

> Изгледа после инсталацијата не си го покренал hsfconfig ili hcfconfig во
> зависност од тоа каков ти е модемод HSF или HCF.

Не туку...


More information about the Ossm-members mailing list