[Ossm-members] Re: Re: припрема за ( превод =?utf-8?b?INC90LA=?=) firefox 1.0?

Новица Наков novica at bagra.org
Wed Nov 17 18:05:01 UTC 2004


Georgi Stanojevski напиша: 

> > обележувачите и search enginе-те.
>
> Што е ова?

Моментални ни јас не знам точно што е. Чим приберам и средам се, ќе пишам до 
мозила, и тоа што фали ќе го средиме како што ќе иде.


-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list