[Ossm-members] Re: Re: припрема за (превод на) firefox 1.0?

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Tue Nov 16 14:30:47 UTC 2004


На 16 ное 2004 (вторник), Arangel Angov напиша:

> >Фајловите за превод глеј да не бидат поголеми од 100-200 стринга, ако 
> >видам нешто поголемо одма губам интерес.
> >
> Какви фајлови бе? Датотеки! :)

Мај бед. :((

Ќе внимавам!!!

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list