[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Gjoko Jovanovski zlochko at on.net.mk
Thu Nov 18 14:59:16 UTC 2004


|Неоком повеќе не е овластен дистрибутер за СуСЕ, некаде од коа Новел го
|купи СуСЕ. Мислам дека ова веќе неколку пати се сврте на листава...
|
|Некој да потврди? Стама?

И јас го разбрав истото. Ама не е до Неоком, туку колку што видов на сајтот
на SuSE, Новел ја сменил политиката на продажба. Сега као иде преку
регионални центри.. или така нешто.

Злочко.
ПС. Сепак примерот ми држи, пошто останатите немаат ни толку. :)


More information about the Ossm-members mailing list