[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Nov 18 14:49:31 UTC 2004


Gjoko Jovanovski напиша:

>единствениот (колку што
>јас знам) овластен диструбутер за SuSE во Македонија - Неоком, пред 2 месеци
>на лагер имаше само SuSE 7.x верзија. :)) Меѓу другото истата таа компанија
>е еден од најголемите ако не и најголемиот профитер од договорот меѓу нашата
>влада и MS. 
>

Неоком повеќе не е овластен дистрибутер за СуСЕ, некаде од коа Новел го 
купи СуСЕ. Мислам дека ова веќе неколку пати се сврте на листава...

Некој да потврди? Стама?
More information about the Ossm-members mailing list