[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Nov 18 16:08:12 UTC 2004


Anton Zinoviev напиша:

>Треба да се барат контакти и со децата на политичарите.  Каj нас синот
>на председателот Парванов бил линуксчиja. ;-)
>  
>

Lucky you. Кај нас претседателот е мајкрософтџија. :)))More information about the Ossm-members mailing list