[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Anton Zinoviev zinoviev at debian.org
Thu Nov 18 17:04:21 UTC 2004


On Thu, Nov 18, 2004 at 04:49:10PM +0100, Томислав Марковски wrote:
> 
> Не е точно. Мислам дека ќе наидеме на симпатии кај опозицијата, сепак
> имаме заеднички интерес и сме против договорот на позицијата со
> Мајкрософт :)

Треба да се барат контакти и со децата на политичарите.  Каj нас синот
на председателот Парванов бил линуксчиja. ;-)

Поздрави: Антон Зиновиев

More information about the Ossm-members mailing list