[Ossm-members] dynDNS prasanje.

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Nov 18 20:11:17 UTC 2004


On чет, 2004-11-18 at 20:21 +0100, Зоран Димовски wrote:
> Hello. Е сега дали некој има работено со dynDNS и ако има ќе ми каже ли 
> у кратки црти како да ја подесам ddclient.conf датотеката за да ми работе.
> Имам ADSL и регистрирав хост на dyndns.org [misterioz.linuxhome.org] не 
> можам никако да се поврзам.
> Пробам со host misterioz.linuxhome.org и како одговор добивам

Си размсилил за алтернативи? Како no-ip.org?
Мислам дека поедноставно ќе ти биде...


More information about the Ossm-members mailing list