[Ossm-members] MK Linux Portal

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Fri Nov 19 18:17:00 UTC 2004


On пет, 2004-11-19 at 17:09 +0100, Aleksandar Balalovski wrote:

> Albahack уште се фали на другарчињата за linux.net.mk оти? Оти уште ја нема 
> страната...впрочем ја има, се извинувам, со вести од 5ти Август.

Не бе, 12 ноември е најновата вест, не знам кај си видел 5 август...


More information about the Ossm-members mailing list