[Ossm-members] MK Linux Portal

Aleksandar Balalovski gssteam at on.net.mk
Fri Nov 19 16:09:16 UTC 2004


Поминаа 3-4 месеци откако го снема порталот како активно место за информации 
на корисниците на Линукс. Фер е некој да кажи до каде е работата, дали 
воопшто е активна и ако е активна што е тоа што долку долго се прави? Ривал 
на Гугл? Камон...

Albahack уште се фали на другарчињата за linux.net.mk оти? Оти уште ја нема 
страната...впрочем ја има, се извинувам, со вести од 5ти Август.

Поздрав,
Александар


More information about the Ossm-members mailing list