[Ossm-members] Re: MK Linux Portal

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 20 17:37:31 UTC 2004


Arangel Angov напиша: 

> - треба да се поднесе барање до марнет за префрлување од ДНС-от на
> тебанк до оној на усерс.оссм.орг.мк

Пошто можат да настанат компликации со ова, зошто сајтот едноставно да не се 
пребаци на news.softver.org.mk или vesti.softver.org.mk?

-- 
Новица

Who so would be a man must be a nonconformist.More information about the Ossm-members mailing list