[Ossm-members] Re: MK Linux Portal

Новица Наков novica at bagra.org
Sat Nov 20 17:39:39 UTC 2004


Зоран Димовски напиша: 

> Е сега ако некој не може тоа да го заврше, дај да ја баталеме работата.
> Што ќе ни е портал. Еве добар е каков што е. Има неколку вести и толку.

Коментаров не ти е на место од проста причина што и јас можам да речам дека те 
чекам ИКС време да ги направиш Mandrake Linux преводите, па да ти мрчам, кај 
си, што си и да немам намера да ти помогнам.

> - Mandrake Linux преводи

А ако преведуваш во „жаргонот“ во кој ти беше напишана оваа порака, подобро и 
не преведувај. :)


-- 
Новица

Question authority; think for yourself.More information about the Ossm-members mailing list