[Ossm-members] Re: Проблеми во Mandrake 10.1

KNaum knaum666 at on.net.mk
Sat Nov 20 19:17:00 UTC 2004


Не знае бе никој што е работата со драјверите за модем.Или никој не сака 
да помогне.
BTW Кога  ќе ги инсталирам супер си работаат ама ми го кажува ова:

Note: kernel module snd-intel8x0m temporarily disabled, conflicts with 
hsfmc97ich

Го исклучив модулот, прекомпајлирав кернел успешно ама пак истото.
На гугл скапав од барање но не најдов никој со проблем како мојов.
Решение???
More information about the Ossm-members mailing list