[Ossm-members] Re: Проблеми во Mandrake 10.1

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 22 12:21:57 UTC 2004


> Не знае бе никој што е работата со драјверите за модем.Или никој не сака
> да помогне.

мислам дека повеќето изгубија мотивација после оваа твоја изјава
„Ме мрзеше да ја пишувам адресата на меилинг листата :)“

-- 
дамјан

            It is easier to fix Unix than to live with NT.More information about the Ossm-members mailing list