[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Dean Josevski dean at integraeng.com.mk
Sun Nov 21 16:35:10 UTC 2004


----- Original Message -----
From: "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk>
To: <ossm-members at hedona.on.net.mk>
Sent: Sunday, November 21, 2004 2:00 PM
Subject: [Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija


Dean Josevski напиша:

>ги нудат комерцијалните верзии на Suse и RedHat(AS кај нас чини околу 1500
>УСД).  Нема фирми кои нудат поддршка и одржување на линукс системи.
>

Кој продава AS кај нас?

Извини нешто зезнав со Re:, тоа не се мои зборови. Подолу во пораката е
мојот текст.

(Тоа ми е кога неможам да си го проработам модемот под Linux).

Деан ЈошевскиMore information about the Ossm-members mailing list