[Ossm-members] Re: nacionalna IT strategija

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sun Nov 21 13:00:56 UTC 2004


Dean Josevski напиша:

>ги нудат комерцијалните верзии на Suse и RedHat(AS кај нас чини околу 1500
>УСД).  Нема фирми кои нудат поддршка и одржување на линукс системи.
>

Кој продава AS кај нас?More information about the Ossm-members mailing list