[Ossm-members] Сигурност

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Mon Nov 22 18:20:47 UTC 2004


> > тогаш можеби знаеш нешто што јас незнам...
> > што се мене тиче, сигурноста на windows-ите е срање, а нешто помалку
> > срање е кај Linux, па нешто подобро од тоа е OpenBSD... mainstream
> > компјутерската
>
> Е ова сакав да го чујам. Колку мислиш дека му значи на просечниот
> корисник тоа нешто помалку срање? A tad bit better методот неможе да се
> прогура како успешна маркетинг стратегија. И да, под просечен корисник
> подразбираме мали и средни компании. На домашниот корисник сигурноста му
> значи колку што му значи мачката на бившата девојка..

на истите тие луѓе и Озонот не им значи ништо ... тоа е, додека не почне да ги 
пржи кожата ... и нив, но и мене (јеби га исто небо е за сите).
Затоа наша обврска е да ги едуцираме, ако не сакаш да се приклучиш ок.
-- 
дамјан

           Intel: where Quality is job number 0.9998782345!More information about the Ossm-members mailing list