[Ossm-members] Сигурност

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Mon Nov 22 17:19:30 UTC 2004


Дамјан se proiznese na 22.11.2004 14:31:

> тогаш можеби знаеш нешто што јас незнам...
> што се мене тиче, сигурноста на windows-ите е срање, а нешто помалку срање е 
> кај Linux, па нешто подобро од тоа е OpenBSD... mainstream компјутерската 

Е ова сакав да го чујам. Колку мислиш дека му значи на просечниот 
корисник тоа нешто помалку срање? A tad bit better методот неможе да се 
прогура како успешна маркетинг стратегија. И да, под просечен корисник 
подразбираме мали и средни компании. На домашниот корисник сигурноста му 
значи колку што му значи мачката на бившата девојка..

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list