[Ossm-members] novi faci (#2)

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 22 19:24:46 UTC 2004


Извинете вака нова тема што отварам за стара тема ама Унет немаше мејл
три дена :(((((( и не ми стигна ниту една порака преку викендот. Овие 
тука барем ги прочитав на web, другите отишле во /dev/null. :(((

Во секој случај во врска со темата за нови фаци сакав да се умешам малку
неконструктивно. :)

Деан Јошевски, прокељавиот дечко. :)
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/photo/galerii/Bitola25092004/mali/158_5805.jpg

Корицата од спомната книга. 
http://isengard.unet.com.mk/~georgi/photo/golemi.php?golema=galerii/Bitola25092004/157_5798.jpg

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list