[Ossm-members] ѓЩЧевЮЯгд

Viktor Vojnovski sparks at on.net.mk
Mon Nov 22 20:26:20 UTC 2004


Vasko Mitanov se proiznese na 22.11.2004 17:37:
> |Цирка 97..  :) Ми падна во раце некоја луда верзија на РедХет со 6 
> 
> Батка, или ја или ти се лажеш ама све си мислам редхет 6-ка
> искочи негде лето-есен 2000-та година. :-)

Ај прочитај ја уште еднаш пораката :))) Не редхет 6ка, ами Редхет двојка 
ќе да беше, ама со 6 цедиња, и тоа неверојатно секси запаковани :)

-- 
Viktor [sparks et on tochka net tochka mk]

"Daj bidi originalen:)" - OliMore information about the Ossm-members mailing list