[Ossm-members] Re: Сигурност

Georgi Stanojevski georgis at unet.com.mk
Mon Nov 22 19:03:38 UTC 2004


На 22 ное 2004 (понеделник), Viktor Vojnovski напиша:

> (Офис пакетот е најбитната апликација на еден десктоп систем) е срање ту 
> бигин вит. На секое второ користење наоѓам по некој баг. Сега сигурно ќе 
> се појави некој што ќе каже дека сум требал да направам bugzilla внес и 

Да точно OpenOffice ти ја дава можноста да ги поправиш грешките кои не
треба да се таму. 

OpenOffice е бесплатен а тие грешки во секоја следна верзија се помалку ги има.
А и кога во OpenOffice нема да наоѓаш секое второ пуштање грешки тој ќе биде 
бесплатен.

Во секој случај работа на избор и приоритети. Mене не ми е јасно зашто си зачленет
на листава.

-- 
Glisha
The perfect OS, MS-DOS! 
No patches, no root exploits for 21 years.More information about the Ossm-members mailing list