[Ossm-members] сигурност етц

Новица Наков novica at bagra.org
Tue Nov 23 17:28:15 UTC 2004


Дамјан напиша: 

> мислам дека не доволно се обајснив во предходната дискусија што ќе ја
> сумирам подоле:

Баш сакав да напишам порака и да замолам луѓето да напишат зошто слободниот 
софтвер воопшто (или пак некоја негова поединечна апликација) не чини. Баш ме 
интересираат овие размислувања.

-- 
Новица

Fools speak because they have to say something.
Wise speak because they have something to say.More information about the Ossm-members mailing list