[Ossm-members] Re: Безбедност

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Wed Nov 24 19:32:39 UTC 2004


Filip Risteski wrote:

>Ако ова се однесува на мене, јас веднаш ќе ти кажам дека одлично разбрав што ми одговорија, освен некои ситници. 
>  
>
Не, тоа беше онака узпут само за сите.

>Microsoft® Encarta® Reference Library 2005. © 1993-2004 Microsoft Corporation. All rights reserved.
>  
>

Браво бе момак добар избор! :))

Поздрав.

ufoMore information about the Ossm-members mailing list