[Ossm-members] Re: Сигурност

Дамјан penguinista at mail.net.mk
Wed Nov 24 20:52:22 UTC 2004


> Исто така, мислам дека не би требало така лесно да се иритирате и
> провоцирате. Секој си има право на сопствено мислење... па макар и
> погрешно...

не е проблемот до мислењето, туку до тоа што забега да дрви за ситници и сл. 
(зашто на малина сајтот пишувало бесплатен), кога идејата (или дилемата) што 
ја имаше не ја кажа одма отворено (и мислам сеуште не ја кажа).

-- 
дамјан

     The three Rs of Microsoft support: Retry, Reboot, Reinstall.More information about the Ossm-members mailing list