[Ossm-members] Re: Re: � Mandrake 10.1

KNaum knaum666 at on.net.mk
Wed Nov 24 21:27:44 UTC 2004


Зоран Димовски wrote:

> Georgi Stanojevski wrote:
>
>> На 22 ное 2004 (понеделник), KNaum напиша:
>>
>>  
>>
>>>   Абе незнам што да ви речам.Наместо да си помогнуваме еден на друг 
>>> со цел
>>>   ширење на слободниот софтвер вие по два месеци водите бесцелни 
>>> дискусии за
>>>   
>>
>>
>> :(
>> Што чекаш ти? Да кажеш оп и ние одма цуп?
>>
>> Штом никој не ти помага, нели може да значи дека никој незнае да ти 
>> помогне? Што е толку чудно тоа да го сфатиш.  
>>
> Да се надеваме дека ќе може. Инаку конкретно за неговиот проблем, не 
> ми текна порана ама имав и јас слично ако не и исто. Мислам дека 
> проблемите што ги искусуваш се до пачот. Јас мојот проблем го решив на 
> многу лесен начин и без нервоза. Си ги купив драјверите од 
> www.linuxant.com :) и натамо нема што да ти кажувам одат како лудачини 
> и тоа ти е тоа - проблемот е решен.
>
За разлика од тебе јас не им плаќам на дебилите од конексант за да ми 
дадат драјвери кога веќе сум платил за модемот. А ако е така зошто ти 
воопшто си зачленат на листава. За да пропагираш затворен софтвер и да 
им правиш реклама на линуксант? :-)

-- 
"The bird fights its way out of the egg. The egg is the world. Who would be born first must destroy a world. The bird flies to God. That God's name is Abraxas"
More information about the Ossm-members mailing list