[Ossm-members] Re: Re: � Mandrake 10.1

Зоран Димовски decata at mt.net.mk
Wed Nov 24 11:53:57 UTC 2004


Georgi Stanojevski wrote:

>На 22 ное 2004 (понеделник), KNaum напиша:
>
>  
>
>>   Абе незнам што да ви речам.Наместо да си помогнуваме еден на друг со цел
>>   ширење на слободниот софтвер вие по два месеци водите бесцелни дискусии за
>>    
>>
>
>:(
>Што чекаш ти? Да кажеш оп и ние одма цуп?
>
>Штом никој не ти помага, нели може да значи дека никој незнае да ти помогне? 
>Што е толку чудно тоа да го сфатиш. 
>  
>
Да се надеваме дека ќе може. Инаку конкретно за неговиот проблем, не ми 
текна порана ама имав и јас слично ако не и исто. Мислам дека проблемите 
што ги искусуваш се до пачот. Јас мојот проблем го решив на многу лесен 
начин и без нервоза. Си ги купив драјверите од www.linuxant.com :) и 
натамо нема што да ти кажувам одат како лудачини и тоа ти е тоа - 
проблемот е решен.

>------------------------------------------------------------------------
>
>_______________________________________________
>Ossm-members mailing list
>Ossm-members at hedona.on.net.mk
>http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
>  
>More information about the Ossm-members mailing list