[Ossm-members] Re: Re: � Mandrake 10.1

KNaum knaum666 at on.net.mk
Wed Nov 24 23:02:38 UTC 2004


Darko Spasovski wrote:

> KNaum wrote:
>
>> Зоран Димовски wrote:
>>
>>> Да се надеваме дека ќе може. Инаку конкретно за неговиот проблем, не 
>>> ми текна порана ама имав и јас слично ако не и исто. Мислам дека 
>>> проблемите што ги искусуваш се до пачот. Јас мојот проблем го решив 
>>> на многу лесен начин и без нервоза. Си ги купив драјверите од 
>>> www.linuxant.com :) и натамо нема што да ти кажувам одат како 
>>> лудачини и тоа ти е тоа - проблемот е решен.
>>>
>> За разлика од тебе јас не им плаќам на дебилите од конексант за да ми 
>> дадат драјвери кога веќе сум платил за модемот. А ако е така зошто ти 
>> воопшто си зачленат на листава. За да пропагираш затворен софтвер и 
>> да им правиш реклама на линуксант? :-)
>
> Извини, а колку *точно* си платил за модемот? Живо ме занима.
>
> Дарко С.

Незнам точно да ти кажам бидејќи компјутеров ми е поклон и не ја знам 
точната сума ама како што гледам од каталози внатрешните модеми се околу 
20 евра(а можи и помалку), ако толку те интересира :-)

-- 
"The bird fights its way out of the egg. The egg is the world. Who would be born first must destroy a world. The bird flies to God. That God's name is Abraxas"
More information about the Ossm-members mailing list