[Ossm-members] Re: Re: � Mandrake 10.1

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Nov 25 07:41:35 UTC 2004


KNaum wrote:

>  Незнам точно да ти кажам бидејќи компјутеров ми е поклон и не ја знам
>  точната сума ама како што гледам од каталози внатрешните модеми се
>  околу 20 евра(а можи и помалку), ако толку те интересира :-)

Си платил за поклонот?
Ова некои нови оридски марифети :)

More information about the Ossm-members mailing list