[Ossm-members] Re: Безбедност

Томислав Марковски tome at users.ossm.org.mk
Thu Nov 25 10:30:51 UTC 2004


Дамјан wrote:

>  може да се симне offline :)

Не знам зашто не направат некој веб сервис. Веднаш ќе искочат програми, 
аплети и триста чуда. Со потенцијалот кој го има, ќе направи голем 
прогрес. Да не има нешто вакво случајно?
More information about the Ossm-members mailing list