[Ossm-members] Off topic: HTML

Новица Наков novica at bagra.org
Thu Nov 25 21:07:44 UTC 2004


Filip Risteski напиша: 

> Дали знаете која HTML ознака се користи, за одредување на енкодингот со кој
> ќе биде вчитана веб страната?

Десен клик -> View Source? 

:)


-- 
Новица

Computers are like air conditioners, they stop working when you open windows.More information about the Ossm-members mailing list