[Ossm-members] Re: Prevod

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Nov 26 18:40:30 UTC 2004


Новица Наков wrote:

>Не, локација општо. Realm е област нели.
>
>А што викате за authentication?
>

Автентикација, проверка. Во федора е преведувано како проверка.More information about the Ossm-members mailing list