[Ossm-members] Re: Prevod

magdica sciambevska magdica at yahoo.com
Sat Nov 27 20:11:11 UTC 2004


А зошто не би превеле со
утврдување на автентичноста
(нормално, ако контекстот го
дозволува тоа)?

--- Новица Наков <novica at bagra.org> wrote:

> Arangel Angov напиша: 
> 
> > Автентикација, проверка. Во
> федора е преведувано како
> проверка.
> 
> Верификација е проверка.
> Автентикација не постои во
> нашиов јазик, ама постои 
> автентично. Крајно заебан
> јазик. :) 
> 
> 
> 
> 
> -- 
> Новица
> 
> Computers are like air conditioners, they stop
> working when you open windows.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at hedona.on.net.mk
>
http://hedona.on.net.mk/mailman/listinfo/ossm-members
> 


__________________________________________________
Do You Yahoo!?
Tired of spam?  Yahoo! Mail has the best spam protection around 
http://mail.yahoo.com More information about the Ossm-members mailing list